Bixi handsfree-kaukosäädin

99,90

(Suositus vähittäismyyntihinta)

0 / 5
Lue arvostelut ja arvostele tuote »

Jälleenmyyjät

Bixi handsfree-kaukosäädin

Tuotekuvaus

Bixi handsfree-kaukosäätimen avulla voit käsiä liikuttamalla kontrolloida eri laitteita ja applikaatioita. Voit esimerkiksi vaihtaa musiikkisoittimen kappaletta tai vaikka säätää kotisi valaistusta käden heilautuksella!

Bixi handsfree-kaukosäädin eli intuitiivinen eleohjain on ranskalaisen Bluemint Laboratoriesin kehittämä, käsieleillä toimiva laite, jolla on yli sata käyttökohdetta. Se rekisteröi käsien eleet laitteeseen koskematta.

Tuotteen toiminta perustuu intuitiiviselle koneoppimiselle. Laite siis oppii käsiesi liikkeet ja siihen voi ohjelmoida eri toiminteita niiden perusteella. Se tunnistaa liikesuunnan ja korkeuden, joten yhdellä laitteella on mahdollista tehdä useita toiminteita. Laite toimii Bluetooth 4.1LE standardilla, joten sen energiankulutus on vähäinen ja kantomatka jopa 25 metriä. Laite on koko ajan päällä, ja akun kesto on passiivitilassa jopa kuukauden mittainen. Se on helppo ladata täyteen micro-USB portin kautta. Laite on oman applikaation kautta helppo asentaa ja toimii Android ja Apple puhelimilla.

  • intuitiivinen eleohjain, jolla voit käsiä liikuttamalla kontrolloida eri laitteita ja applikaatioita, joihin Bixi on yhdistetty.
  • toimii yli sadan eri laitteen tai applikaation kanssa, kuten Spotify, Youtube, Netflix, iTunes, Apple-TV, Deezer, Microsoft Powerpoint, GoPro, Philips Hue, Bose, Sony TV, Nest, Google Chrome, Safari, Adobe PDF, iBooks jne.
  • yhdellä laitteella voi ohjata useita laitteita ja applikaatioita
  • toimii Android- ja Apple -puhelimilla

Bixi helpottaa myös autolla ajamista ja puhelimeen vastaamista. Se on turvallinen autovaruste, sillä puhelimeen vastaaminen on helppoa, kun se onnistuu yhdellä kädenheilautuksella. Voit keskittyä paremmin ajamiseen ja puhua kuulokkeiden tai autojärjestelmän kautta, kun puhelin on koko automatkan poissa käsistäsi.

TEKNISET TIEDOT:
Yhteys: Bluetooth 4.1 Low Energy, kantama max. 25 metriä
Akku: akun kesto jopa yli kuukauden
Lataus: microUSB-latausportti
Roiskevesitiivis
Paino: 30 g
Mitat: halkaisija 6 cm, korkeus 1 cm
LED-näyttö, joka näyttää eleet

Tuotenumero: Bixi01
EAN-koodi: 3760266740016

Tuotteen Quick Start -ohjeen löydät täältä.

Katso videolta kuinka Bixi toimii:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Bixi handsfree-kaukosäädin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *